
Συσκευές & Αξεσουάρ
Braiseret svinekød og æg med ris
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
vand1 liter
-
salt1 tsk
-
langkornede hvide ris200 gram
-
æg, store4
-
løg skåret i stykker110 gram
-
gulerødder skåret i stykker55 gram
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk15 gram
-
svinekød, hakket brudt i stykker450 gram
-
sake40 gram
-
soyasauce40 gram
-
mirin30 gram
-
sukker2 tsk
-
sukkerærter skåret i to170 gram
-
ristede sesamfrø til pynt2 tsk
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1352 mg
Πρωτεΐνη
34 g
Θερμίδες
2883 kJ /
689 kcal
Λιπαρά
35 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smagen af Østasien
9 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta med kylling, champignon og grønne bønner
40min
Woodys "no butter" butter chicken
Pas d’évaluation
Thai-peanutkylling med kokosnødderis
1h
Karrynudler med svinekød
45min
Piri Piri kylling med salat
Pas d’évaluation
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Pas d’évaluation
Provencalsk kylling
Pas d’évaluation
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Pas d’évaluation
Oksekødskofta med feta
Pas d’évaluation
Kaloriefattig lasagne
Pas d’évaluation
Bahn mi med kylling
Pas d’évaluation