
Συσκευές & Αξεσουάρ
Braiseret svinekød og æg med ris
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
vand1 liter
-
salt1 tsk
-
langkornede hvide ris200 gram
-
æg, store4
-
løg skåret i stykker110 gram
-
gulerødder skåret i stykker55 gram
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk15 gram
-
svinekød, hakket brudt i stykker450 gram
-
sake40 gram
-
soyasauce40 gram
-
mirin30 gram
-
sukker2 tsk
-
sukkerærter skåret i to170 gram
-
ristede sesamfrø til pynt2 tsk
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
689 kcal /
2883 kJ
Πρωτεΐνη
34 g
Λιπαρά
35 g
Υδατάνθρακες
51 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
1352 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smagen af Østasien
9 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButter chicken
50 λεπτ.
Piri Piri kylling med salat
Καμία βαθμολογία
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Καμία βαθμολογία
Provencalsk kylling
Καμία βαθμολογία
Kylling med honning og blomkålspuré
Καμία βαθμολογία
Steak au Poivre (peberbøf)
Καμία βαθμολογία
Oksekødskofta med feta
Καμία βαθμολογία
Kaloriefattig lasagne
Καμία βαθμολογία
Bahn mi med kylling
Καμία βαθμολογία
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Καμία βαθμολογία
Chiang Mai nudler
25 λεπτ.
Japansk ramen
Καμία βαθμολογία