Συσκευές & Αξεσουάρ
Butterflied chilli lemon chicken and rice
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Parsley butter
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter softened30 g
Chilli and lemon oil
-
garlic cloves3
-
oil80 g
-
lemon juice40 g
-
dried chilli flakes2 tsp
-
paprika2 tsp
-
sea salt1 tsp
Chicken
-
whole chicken spatchcock and scored (see Tips)1
-
red capsicum sliced into thick strips1
-
yellow capsicum sliced into thick strips1
Rice and corn
-
long-grain white rice300 g
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
corn cobs husks and silk removed, broken into pieces2
-
fresh parsley leaves only, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
795.2 mg
Πρωτεΐνη
71.6 g
Θερμίδες
5501.5 kJ /
1314.9 kcal
Λιπαρά
79.2 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
77.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean beef bowl
1h 10min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Sweet and sour chicken with rice
45min
Char siu pork bao
2h 10min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Whole steamed chicken
1h 20min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Chilli beef with lemon feta
30min