
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ham broth
-
water2300 g
-
pork bones60 g
-
ham hock40 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces500 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
jamon40 g
-
pork fat40 g
-
carrot30 g
-
leek40 g
-
onion60 g
-
dried chickpeas40 g
-
potatoes100 g
"Gnocchi"
-
Parmesan cheese cut into 2 cm pieces100 g
-
still mineral water300 g
-
sea salt1 pinch
-
kuzu50 g
-
iced water
-
radishes trimmed and thinly sliced, to serve2
-
extra virgin olive oil to drizzle
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
468.8 mg
Πρωτεΐνη
27.1 g
Θερμίδες
1797.6 kJ /
429.6 kcal
Λιπαρά
27.5 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.6 g
Υδατάνθρακες
17.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYasai miso ramen
35 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Tuscan bean soup
30 Min
Wonton soup
1 Std.
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Mexican chicken soup
30 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Green goodness soup
10 Min