Wellington de pavo con salsa de champiñones

Wellington de pavo con salsa de champiñones

4.9 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Pechuga rellena
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de champiñones frescos laminados
    400 g
  • lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox.25x35)
    1
  • de beicon en lonchas muy finas
    100 g
  • pechuga de pavo, sin piel ni hueso abierta en un filete fino, salpimentada (aprox. 900 g)
    1
  • huevo batido
    1
Salsa de champiñones
  • de chalota en mitades
    40 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    10 - 12 ramitas
  • de mantequilla
    20 g
  • de harina de trigo
    10 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de agua
    100 g
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de crème fraîche
    50 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 844 kcal / 3533 kJ
Πρωτεΐνη 102.7 g
Λιπαρά 32.7 g
Υδατάνθρακες 24.8 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.7 g
Νάτριο 473.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων