
Συσκευές & Αξεσουάρ
Perfect steak with sauce Bernaise
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
2152.8 mg
Πρωτεΐνη
149.4 g
Θερμίδες
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Λιπαρά
258.2 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
137.3 g
Υδατάνθρακες
19.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Turkey rissoles and kale slaw
30 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
All-in-one chicken dinner
50 λεπτ.
Chicken with capsicum
45 λεπτ.
Meatloaf with onion gravy
1ωρ. 30 λεπτ.
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 λεπτ.
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 λεπτ.
Chicken jalfrezi
1ωρ. 50 λεπτ.
Fragrant curried mince with tomato salad
40 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.