
Συσκευές & Αξεσουάρ
Perfect steak with sauce Bernaise
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 2 portions
Θερμίδες
3015.9 kcal /
12618.4 kJ
Πρωτεΐνη
149.4 g
Λιπαρά
258.2 g
Υδατάνθρακες
19.8 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
137.3 g
Νάτριο
2152.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Pad kra pow
45 λεπτ.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 λεπτ.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Chicken in yoghurt
30 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Bolognaise sauce for two
20 λεπτ.
Hunters' stew
1ωρ.