Συσκευές & Αξεσουάρ
Perfect steak with sauce Bernaise
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
2152.8 mg
Πρωτεΐνη
149.4 g
Θερμίδες
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Λιπαρά
258.2 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
137.3 g
Υδατάνθρακες
19.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1hod. 10min.
Beef and feta koftas
1hod. 30min.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min.
Korean chicken cheese tteokbokki
30min.
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1hod. 50min.
Thai chilli chicken and basil
30min.
Turkey patties
30min.
Sweet and sour chicken with rice
45min.
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40min.
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min.
Lamb Moussaka
1hod. 30min.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min.