Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic beef burgers
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
934.6 mg
Πρωτεΐνη
45.5 g
Θερμίδες
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Λιπαρά
19.1 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Beef and feta koftas
1h 30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min
Thai chilli chicken and basil
30min
Turkey patties
30min
Sweet and sour chicken with rice
45min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Lamb Moussaka
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min