
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Lamb burgers
-
fine burghul (see Tips)70 g
-
water for soaking
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
eschalots (approx. 80 g)2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
lamb mince500 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Harissa yoghurt dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
salt½ tsp
Cooking and assembly
-
oil for brushing
-
round bread rolls cut into halves lengthways and toasted6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
441.9 kcal /
1855.9 kJ
Πρωτεΐνη
27.5 g
Λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
43.5 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Νάτριο
1041.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 h 15 min
Lemon roast chicken
1 h 35 min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 h 40 min
Pizza pockets
1 h 50 min
Curried chicken salad wraps
50 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 h 15 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 h 50 min
Bhuna gosht
1 h 20 min
Moroccan lamb with pilaf
5 h 40 min
Beef Rendang
1 h 35 min
Shredded Lamb ragù
1 h 25 min