
Συσκευές & Αξεσουάρ
Whole roast broccoli with romesco sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat1
-
red capsicum deseeded, cut into pieces1
-
red onion cut into pieces½
-
Roma tomatoes halved2
-
lemon½
-
garlic cloves3
-
water3 tbsp
-
smoked paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle70 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
harissa paste (see Tip)30 g
-
flaked almonds toasted, plus extra to garnish30 g
-
fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
243.2 kcal /
1017.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
21.6 g
Υδατάνθρακες
11.1 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
21 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Spinach dumplings with tomato ragout
1ωρ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Paneer makhani
45 λεπτ.
Cheese soufflés
30 λεπτ.
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 λεπτ.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.