
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna and olive empanaditas
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
-
water500 g
-
whole egg2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
red capsicum deseeded and cut into eighths100 g
-
green capsicum deseeded and cut into eighths80 g
-
canned crushed tomatoes drained200 g
-
pitted Kalamata olives sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
237.5 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
477 kJ /
114 kcal
Λιπαρά
6.7 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Spanish tapas
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini chicken kyivs
45 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Chilli paneer
30 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Versatile smooth soup
45 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min