
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna and olive empanaditas
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
-
water500 g
-
whole eggs2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
red capsicum deseeded and cut into eighths100 g
-
green capsicum deseeded and cut into eighths80 g
-
canned crushed tomatoes drained200 g
-
pitted Kalamata olives sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
114 kcal /
477 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
6.7 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Νάτριο
237.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Spanish tapas
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1ωρ. 20 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom cappuccino
25 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Meatballs with Romesco sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Falafel
25ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.