Συσκευές & Αξεσουάρ
Spiced garlic prawns and calamari
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
calamari hoods (approx. 330 g total)3
-
raw prawns deveined and tails intact20
-
garlic cloves4
-
lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
long red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
olive oil40 g
-
dry white wine2 - 3 tbsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
lemons cut into wedges, to serve1 - 2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
358.9 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
543 kJ /
129 kcal
Λιπαρά
5.9 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Spanish tapas
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoba noodle and tofu salad
35 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Chicken and mango salad
35 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min