
Συσκευές & Αξεσουάρ
Meatballs with Romesco sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Romesco sauce
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh tomato cut into halves1
-
red onion unpeeled½
-
garlic cloves unpeeled2
-
blanched almonds50 g
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
sherry1 tbsp
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
olive oil50 g
-
red wine vinegar1 tbsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 tsp
Meatballs
-
topside beef or rump steak, cut into pieces (3 cm) and slightly frozen500 g
-
chorizo sausage casing removed and cut into pieces250 g
-
red onion (approx. 100 g)½
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground fennel seeds¼ tsp
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
olive oil for greasing1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
277 kcal /
1163 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
21.4 g
Υδατάνθρακες
4.3 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Νάτριο
357.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Greek Fava dip
50 Min
Greek cabbage salad
5 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Citrus seafood salad
1 Std.