Συσκευές & Αξεσουάρ
White bean purée and anchovy on crostini
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
Chilli oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
dried red chillies or long red chillies, ends removed2
Bean purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
fresh red chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded if preferred and cut it into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
ground smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillet in oil, drained and separated40 - 50 g
-
baguette loaf thinly sliced and toasted1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
163.2 mg
Πρωτεΐνη
3.5 g
Θερμίδες
535 kJ /
127.4 kcal
Λιπαρά
8.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Spanish tapas
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Versatile smooth soup
45 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min