Curry rouge de canard

Curry rouge de canard

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 100 g de vermicelles de riz
  • 20 g d'huile végétale
  • 200 g d'oignons
  • 1 piment rouge frais et un peu pour la garniture
  • 80 - 90 g de pâte de curry rouge (voir « Conseil(s) »)
  • 150 g de poireau
  • 150 g de chair de potiron
  • 50 g champignon shiitaké frais
  • 600 g d'eau
  • 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • 200 g d'huile de friture
  • 250 g de lait de coco
  • 2 magrets de canard avec la peau
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • fleur comestible (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 455.4 kcal / 1905.4 kJ
Πρωτεΐνη 24.3 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 41.2 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Νάτριο 1086.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων