Terrine de canard et poulet aux griottes

Terrine de canard et poulet aux griottes

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
10 portions

Υλικά

  • de tranches de bacon
    300 g
  • de feuilles de persil frais
    3 c. à soupe
  • de viande de porc hachée
    450 g
  • de poulet haché
    300 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    150 g
  • de ketchup
    1 c. à soupe
  • de cognac
    40 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • de pistaches, salées et décortiquées
    30 g
  • de griottes
    40 g
  • de magret de canard fumé (environ 1-2 mm)
    200 g
  • de poivron rouge grillé, en conserve
    250 g
  • de filet de poulet, sans peau coupé en tranches (5 mm)
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 424.4 kcal / 1775.7 kJ
Πρωτεΐνη 26.3 g
Λιπαρά 32.3 g
Υδατάνθρακες 4.1 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 401 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων