Συσκευές & Αξεσουάρ
Green mussels in wine and garlic sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
779 mg
Πρωτεΐνη
31.4 g
Θερμίδες
1980 kJ /
473.2 kcal
Λιπαρά
27.7 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
15.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon bowl
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 λεπτ.
Mango salmon bowl
40 λεπτ.
Prawn stir-fry
25 λεπτ.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1ωρ.
White fish and lemon risotto
30 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.