Συσκευές & Αξεσουάρ
Green mussels in wine and garlic sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
779 mg
Πρωτεΐνη
31.4 g
Θερμίδες
1980 kJ /
473.2 kcal
Λιπαρά
27.7 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
15.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeer batter fish
40 Min
Salmon filo spiral
1 Std. 10 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Open fish burgers
1 Std.
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min