Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna Barramundi escabeche
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters½
-
garlic cloves3
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces (3 cm)1
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
piece fresh turmeric peeled3 cm
-
extra virgin olive oil plus 2 tsp extra to drizzle180 g
-
tomato paste2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cinnamon quill1
-
star anise3
-
ground turmeric½ tsp
-
ground sweet paprika¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
orange juice250 g
-
rice wine vinegar125 g
-
white wine vinegar60 g
-
mirin1 tsp
-
water625 g
-
coconut sugar30 g
-
barramundi fillets skinless (approx.140 g each)6
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
cherry tomatoes6
-
carrot peeled into ribbons1
-
red capsicum finely sliced1
-
fennel bulb finely sliced, fronds reserved for garnishing1
-
zucchini peeled into ribbons1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
134.3 mg
Πρωτεΐνη
30.8 g
Θερμίδες
2161 kJ /
516.5 kcal
Λιπαρά
33.6 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Mango salmon bowl
40 Min
Prawn stir-fry
25 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
White fish and lemon risotto
30 Min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Keine Bewertungen
Moules Marinière (mussels)
35 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min