
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Crêpes
-
buckwheat flour75 g
-
chickpea (besan) flour75 g
-
arrowroot flour25 g
-
sea salt½ tsp
-
rice milk350 g
-
egg1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
nutmeg1 pinch
-
ground turmeric1 pinch
Cashew cream
-
coconut oil40 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
raw cashews130 g
-
water200 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ground nutmeg1 pinch
Mushroom filling
-
extra virgin olive oil plus extra to fry20 g
-
leeks white part only, cut into slices (1-2 cm)200 g
-
garlic clove1
-
zucchini cut into pieces (5 cm)200 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced250 g
-
mixed fresh herbs leaves only, finely chopped½ bunch
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
213.8 mg
Πρωτεΐνη
11.6 g
Θερμίδες
1761.7 kJ /
421.1 kcal
Λιπαρά
24.5 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
43.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Rendang curry
30 min
Garlic mushrooms
25 min
Beetroot risotto
35 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 godz. 30 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min