
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Crêpes
-
buckwheat flour75 g
-
chickpea (besan) flour75 g
-
arrowroot flour25 g
-
sea salt½ tsp
-
rice milk350 g
-
egg1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
nutmeg1 pinch
-
ground turmeric1 pinch
Cashew cream
-
coconut oil40 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
raw cashews130 g
-
water200 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ground nutmeg1 pinch
Mushroom filling
-
extra virgin olive oil plus extra to fry20 g
-
leeks white part only, cut into slices (1-2 cm)200 g
-
garlic clove1
-
zucchini cut into pieces (5 cm)200 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced250 g
-
mixed fresh herbs leaves only, finely chopped½ bunch
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
213.8 mg
Πρωτεΐνη
11.6 g
Θερμίδες
1761.7 kJ /
421.1 kcal
Λιπαρά
24.5 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
43.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1ωρ. 30 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Paneer makhani
45 λεπτ.
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 λεπτ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.