Kalkunfrikadeller med grønkålssalat

Kalkunfrikadeller med grønkålssalat

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

Forberedelse
  • bredbladet persille, frisk stængler og blade
    5 kviste
  • ekstra jomfruolivenolie
    1 tsk
  • æblecidereddike
    1 spsk
  • havsalt efter smag
  • dijonsennep
    1 spsk
  • sort peber, stødt efter smag
Grønkålssalat
  • gulerødder skåret i stykker
    150 g
  • rødløg
    40 g
  • rødkål skåret i stykker
    150 g
  • courgette skåret i stykker
    150 g
  • grønkål stilke fjernet og strimlet
    4 blade
Kalkunfrikadeller
  • rødløg
    40 g
  • courgette skåret i stykker
    100 g
  • skalotteløg
    1
  • kalkun, hakket (Se tip)
    500 g
    500 g kyllingefars
  • æg
    1
  • rød karrypasta
    1 spsk
  • ekstra jomfruolivenolie til stegning

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 345 kcal / 1451 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 571 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων