Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
656.3 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Λιπαρά
19.6 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
25.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut Prawn Soup
45 λεπτ.
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4ωρ.
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1ωρ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1ωρ.
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.
Temaki Sushi
1ωρ.
Courgette Omelette
40 λεπτ.