
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
281.1 kcal /
1176.2 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
19.6 g
Υδατάνθρακες
25.9 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
656.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOnion Bhaji
45 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Detox Salad
10 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1ωρ.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 λεπτ.
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2ωρ. 15 λεπτ.
Irish Potato Soup
35 λεπτ.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1ωρ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Dhokla
30 λεπτ.