Συσκευές & Αξεσουάρ
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
736.7 mg
Πρωτεΐνη
7.6 g
Θερμίδες
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Λιπαρά
13.4 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
52.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Broccoli Cheese Bites
55min
Beer Battered Cod Bites
1h 10min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Crisp Onsen Eggs
2h
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min
Temaki Sushi
1h
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Steamed Potato Tortilla
45min