Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln

Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln

4.7 430 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    1200 g
  • Rib Eye (siehe Tipp)
    900 g
  • Salz
    1 ½ - 2 TL
  • Möhren (150 g), längs halbiert oder geviertelt
    1 - 2
  • Petersilienwurzeln (150 g), längs halbiert oder geviertelt
    1 - 2
  • Porree (10-15 cm lang)
    1 Stück
  • Kartoffeln z.B. Sylter Kartoffeln oder andere kleine Kartoffeln wie Drillinge, geschält
    750 g
  • Sahne
    200 g
  • Toastbrot (2-3 Scheiben), entrindet, in Stücken
    30 g
  • Zucker (προαιρετικό πεδίο)
    1 Prise
  • Sahne-Meerrettich aus dem Glas
    30 - 40 g
  • Butter kalt, in Stücken
    40 g
  • frischer Meerrettich (προαιρετικό πεδίο) gerieben
    2 TL
  • Schnittlauch in Röllchen
    ½ Bund

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 774 kcal / 3238 kJ
Πρωτεΐνη 56 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων