Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Rendang
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
jasmine rice300 g
-
boiling water plus extra to soak360 g
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground star anise½ tsp
-
nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)800 g
-
coconut milk500 g
-
fresh salam leaves4
-
makrut lime leaves7
-
palm sugar20 g
-
sea salt1 ½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1130.7 mg
Πρωτεΐνη
53.7 g
Θερμίδες
4164.4 kJ /
995.3 kcal
Λιπαρά
43.6 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
85.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPineapple and orange glazed ham
2ωρ.
Meat feast pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Duck confit with lentil & orange salad
15ωρ. 40 λεπτ.
Bhuna gosht
1ωρ. 20 λεπτ.
Orange-brined turkey
29ωρ. 45 λεπτ.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
BBQ chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2ωρ.
Champagne poached chicken terrine
1ωρ. 30 λεπτ.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ωρ. 5 λεπτ.
Teriyaki chicken thighs
2ωρ. 10 λεπτ.
Cajun pork rice
1ωρ. 15 λεπτ.