Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Rendang
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
jasmine rice300 g
-
boiling water plus extra to soak360 g
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground star anise½ tsp
-
nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)800 g
-
coconut milk500 g
-
fresh salam leaves4
-
makrut lime leaves7
-
palm sugar20 g
-
sea salt1 ½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1130.7 mg
Πρωτεΐνη
53.7 g
Θερμίδες
4164.4 kJ /
995.3 kcal
Λιπαρά
43.6 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
85.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Poached chicken with liquid stock
25 λεπτ.
Korean fried chicken
4ωρ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Krispy fried chicken
25 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Gozleme
1ωρ. 40 λεπτ.
Aussie meat pies
2ωρ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Steak tartare
10 λεπτ.