Pierna de cordero al romero con patatas

Pierna de cordero al romero con patatas

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • de pierna de cordero deshuesada
    800 - 900 g
  • de romero fresco
    5 - 6 ramitas
  • de sal
    4 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    4 pellizcos
  • de agua
    1000 g
  • de patatas de guarnición
    800 g
  • diente de ajo
    1
  • de pimentón
    ½ cucharadita
  • de miel
    10 g
  • de aceite de oliva
    30 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 683 kcal / 2852 kJ
Πρωτεΐνη 43.6 g
Λιπαρά 38.6 g
Υδατάνθρακες 38.7 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.3 g
Νάτριο 364.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων