
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root vegetables with hazelnut pangrattato
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Lemon and hazelnut pangrattato
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh lemon thyme leaves only3 sprigs
-
lemon zest only, no white pith½
-
garlic clove1
-
sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)200 g
-
toasted hazelnuts skins removed50 g
-
extra virgin olive oil25 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Root vegetables
-
water700 g
-
raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways300 g
-
Dutch carrots scrubbed clean and cut into halves lengthways400 g
-
purple carrots scrubbed clean and cut into quarters lengthways250 g
-
parsnips scrubbed clean and cut into quarters lengthways200 g
-
turnip or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways200 g
-
avocado oil40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
242 kcal /
1015 kJ
Πρωτεΐνη
5.5 g
Λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
256.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Warm wasabi potato salad
30 λεπτ.
Warm beetroot dish
50 λεπτ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Homemade miso soup
55 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.