
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root vegetables with hazelnut pangrattato
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Lemon and hazelnut pangrattato
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh lemon thyme leaves only3 sprigs
-
lemon zest only, no white pith½
-
garlic clove1
-
sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)200 g
-
toasted hazelnuts skins removed50 g
-
extra virgin olive oil25 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Root vegetables
-
water700 g
-
raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways300 g
-
Dutch carrots scrubbed clean and cut into halves lengthways400 g
-
purple carrots scrubbed clean and cut into quarters lengthways250 g
-
parsnips scrubbed clean and cut into quarters lengthways200 g
-
turnip or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways200 g
-
avocado oil40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
242 kcal /
1015 kJ
Πρωτεΐνη
5.5 g
Λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
256.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Quick beetroot relish
40 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
Jeera rice (Cumin rice)
20 λεπτ.
Curried cauliflower salad
40 λεπτ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Pan de Sal
2ωρ. 20 λεπτ.