
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Sous-vide Duck
-
duck breast, skin on boneless250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (see Tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Green sambal
-
vegetable oil30 g
-
eschalots cut into wedges50 g
-
green chilli thinly sliced diagonally100 g
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
green tomatoes cut into cubes (2 cm)100 g
-
tomatoes cut into cubes (2 cm)50 g
-
makrut lime leaves5
-
Chicken stock powder1 tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
fried shallots30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
650 kcal /
2719.7 kJ
Πρωτεΐνη
31.1 g
Λιπαρά
44.2 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Νάτριο
1674.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Lemon roast chicken
1h 35min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Pizza pockets
1h 50min
Curried chicken salad wraps
50min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Bhuna gosht
1h 20min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Beef Rendang
1h 35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min