
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Sous-vide Duck
-
duck breast, skin on boneless250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (see Tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Green sambal
-
vegetable oil30 g
-
eschalots cut into wedges50 g
-
green chilli thinly sliced diagonally100 g
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
green tomatoes cut into cubes (2 cm)100 g
-
tomatoes cut into cubes (2 cm)50 g
-
makrut lime leaves5
-
Chicken stock powder1 tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
fried shallots30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1674.6 mg
Πρωτεΐνη
31.1 g
Θερμίδες
2719.7 kJ /
650 kcal
Λιπαρά
44.2 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Turkey rissoles and kale slaw
30 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
All-in-one chicken dinner
50 λεπτ.
Chicken with capsicum
45 λεπτ.
Meatloaf with onion gravy
1ωρ. 30 λεπτ.
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 λεπτ.
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 λεπτ.
Chicken jalfrezi
1ωρ. 50 λεπτ.
Fragrant curried mince with tomato salad
40 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.