
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sprøde svineslag med varm rissalat
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
svineslags kød, uden skind750 g
-
sennep50 g
-
salt6 - 7 knivspids
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspids
-
persille, frisk kun blade15 g
-
ekstra jomfruolivenolie85 g
-
kapers drænet60 g
-
citronsaft, friskpresset60 g
-
vand1000 g
-
langkornede hvide ris260 g
-
gulerod skåret i halvmåner (1 cm)300 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
gul peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
courgette skåret i stykker (2 cm)400 g
-
fed hvidløg2
-
honning150 g
-
shoyu, soyasauce3 spsk
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1605 kcal /
6715 kJ
Πρωτεΐνη
27.1 g
Λιπαρά
121.8 g
Υδατάνθρακες
101.8 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
39.7 g
Νάτριο
2133.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mad i Air-fryer
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButter chicken
50 λεπτ.
Piri Piri kylling med salat
Καμία βαθμολογία
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Καμία βαθμολογία
Provencalsk kylling
Καμία βαθμολογία
Kylling med honning og blomkålspuré
Καμία βαθμολογία
Steak au Poivre (peberbøf)
Καμία βαθμολογία
Oksekødskofta med feta
Καμία βαθμολογία
Kaloriefattig lasagne
Καμία βαθμολογία
Bahn mi med kylling
Καμία βαθμολογία
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Καμία βαθμολογία
Chiang Mai nudler
25 λεπτ.
Japansk ramen
Καμία βαθμολογία