Sprøde svineslag med varm rissalat

Sprøde svineslag med varm rissalat

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portion

Υλικά

  • svineslags kød, uden skind
    750 g
  • sennep
    50 g
  • salt
    6 - 7 knivspids
  • sort peber, stødt
    2 - 3 knivspids
  • persille, frisk kun blade
    15 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    85 g
  • kapers drænet
    60 g
  • citronsaft, friskpresset
    60 g
  • vand
    1000 g
  • langkornede hvide ris
    260 g
  • gulerod skåret i halvmåner (1 cm)
    300 g
  • rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)
    150 g
  • gul peberfrugt skåret i stykker (2 cm)
    150 g
  • courgette skåret i stykker (2 cm)
    400 g
  • fed hvidløg
    2
  • honning
    150 g
  • shoyu, soyasauce
    3 spsk
    3 spsk soyasauce

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1605 kcal / 6715 kJ
Πρωτεΐνη 27.1 g
Λιπαρά 121.8 g
Υδατάνθρακες 101.8 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 39.7 g
Νάτριο 2133.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων