Entrecote med svampe risotto

Entrecote med svampe risotto

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portioner

Υλικά

  • entrecote
    2
  • olivenolie
  • parmesanost skåret i stykker (3 cm)
    20 g
  • skalotteløg (ca. 30 g)
    ½
  • smør
    30 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    10 g
  • brune champignoner
    125 g
  • risottoris (f.eks. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutters kogetid
    160 g
  • hvidvin, tør
    30 g
  • vand
    410 g
  • bouillonterning (0,5l) kød eller grøntsager
    ½
    ½ tsk bouillon, kød eller grøntsager
  • salt
    ½ tsk

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 981 kcal / 4106 kJ
Πρωτεΐνη 76 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 69 g
Φυτικές ίνες 21.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 882 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων