Soupe de base en purée

Soupe de base en purée

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portion

Υλικά

  • 15 - 30 g d'huile d'olive
  • 170 - 200 g légumes variés à poêler (par ex. oignons, échalotes, poireaux), coupés en morceaux (¾ in.)
  • 700 - 750 g légumes variés (par exemple, courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais, pois verts), coupés en morceaux si nécessaire
  • 750 - 795 g d'eau
  • 1 c. à thé bouillon de légumes en pâte
    1 cube de bouillon de légumes
  • 1 c. à thé de sel selon le goût

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 717.9 mg
Πρωτεΐνη 4 g
Θερμίδες 449.7 kJ / 107.5 kcal
Λιπαρά 4.2 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Υδατάνθρακες 14.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων