Tartelettes tatin aux asperges blanches et gorgonzola

Tartelettes tatin aux asperges blanches et gorgonzola

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 pièces

Υλικά

La pâte feuilletée
  • 200 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 90 g d'eau froide
  • ½ c. à café de sel
Les asperges
  • 500 g d'eau
  • 500 g d'asperges blanches épluchées et coupées en tronçons de 6-8 cm
Le caramel salé
  • 40 g de sucre en poudre
  • 1 pincée de fleur de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
L'assemblage
  • 100 g de gorgonzola en morceaux
  • 40 g de crème fraîche
  • 1 pincée de poivre moulu
  • ciboulette fraîche ciselée

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 pièce

Νάτριο 384.3 mg
Πρωτεΐνη 8.3 g
Θερμίδες 1613.5 kJ / 385.6 kcal
Λιπαρά 27.8 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.6 g
Υδατάνθρακες 27.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων