Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Ramen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork belly, with skin400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (shoyu)60 g
-
sesame oil10 g
-
sake (Japanese rice wine)1 tsp
-
spring onion chopped3 sprigs
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
baby spinach leaves100 g
-
chicken broth750 g
-
black vinegar1 tsp
-
fresh ginger slices (3 mm)2
-
ground paprika½ tsp
-
shiromiso (white miso paste)1 tbsp
-
eggs2
-
nori seaweed (9 cm x 3.5 cm)12
-
canned corn kernels4 tbsp
-
toasted sesame seeds to garnish2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2966.6 mg
Πρωτεΐνη
29.9 g
Θερμίδες
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Λιπαρά
77.7 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.8 g
Υδατάνθρακες
69.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens are a Window to the World
40 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 Std.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 Std. 20 Min