Japanese Ramen

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • pork belly, with skin
    400 g
  • garlic cloves
    3
  • Japanese soy sauce (shoyu)
    60 g
  • sesame oil
    10 g
  • sake (Japanese rice wine)
    1 tsp
  • spring onion chopped
    3 sprigs
  • water
    2000 g
  • dried ramen noodles
    375 g
  • baby spinach leaves
    100 g
  • chicken broth
    750 g
  • black vinegar
    1 tsp
  • fresh ginger slices (3 mm)
    2
  • ground paprika
    ½ tsp
  • shiromiso (white miso paste)
    1 tbsp
  • eggs
    2
  • nori seaweed (9 cm x 3.5 cm)
    12
  • canned corn kernels
    4 tbsp
  • toasted sesame seeds to garnish
    2 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 2966.6 mg
Πρωτεΐνη 29.9 g
Θερμίδες 4584.7 kJ / 1095.8 kcal
Λιπαρά 77.7 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 28.8 g
Υδατάνθρακες 69.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων