Συσκευές & Αξεσουάρ
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
6994.2 mg
Πρωτεΐνη
37.8 g
Θερμίδες
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Λιπαρά
36.1 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
38.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens are a Window to the World
40 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Portuguese Fish and Potato Stew
45 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Steamed Garlic Prawns
30 λεπτ.
Prawn noodle curry
10 λεπτ.