Συσκευές & Αξεσουάρ
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
6994.2 mg
Πρωτεΐνη
37.8 g
Θερμίδες
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Λιπαρά
36.1 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
38.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens are a Window to the World
28 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 λεπτ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Risoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Quinoa Salmon Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Chilli lime prawns with soba noodles
25 λεπτ.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 λεπτ.
Goan prawn curry
25 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1ωρ. 45 λεπτ.