Συσκευές & Αξεσουάρ
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
6994.2 mg
Πρωτεΐνη
37.8 g
Θερμίδες
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Λιπαρά
36.1 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
38.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Our Kitchens are a Window to the World
40 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Seafood Korma
40 min
Keralan Fish Curry
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Quinoa Salmon Patties
1 godz. 20 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Mango salmon bowl
40 min