
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ginger Scallion Fish Slices
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white fish fillet sliced (1 cm thick)500 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
cooking oil20 g
-
ginger, fresh sliced thinly50 g
-
spring onion cut in 2 cm length80 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sesame oil1 tsp
-
water120 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
678.7 mg
Πρωτεΐνη
26.4 g
Θερμίδες
836.1 kJ /
199.8 kcal
Λιπαρά
8.5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

In Homemade We Trust
43 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Sous-Vide Salmon
1h
Kimchi Tofu Soup
35min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Scallops with pea purée
25min
Fish with ginger lime sauce
35min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Steamed Salmon with Courgetti
35min