Polędwica faszerowana mozzarellą i suszonymi pomidorami z ziemniakami i brokułem

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • polędwica wieprzowa (ok. 600 g)
    1
  • suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
    6 - 9
  • sera mozzarella (125 g), pokrojona na 3 kawałki
    1 kulka
  • oleju
    3 łyżki
  • pasty harissa (patrz wskazówka)
    3 łyżeczki
  • soli plus dodatkowa ilość do oprószenia
    1 ½ łyżeczki
  • wody
    700 g
  • ziemniaków, młodych (Ø ok. 4 cm)
    700 g
    700 g ziemniaków, pokrojonych na 4 cm kawałki
  • różyczek brokułu
    400 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    80 - 100 g
  • tymianku, świeżego
    1 - 2 gałązki
    ¼ - ½ łyżeczki tymianku, suszonego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 704.9 kcal / 2949.1 kJ
Πρωτεΐνη 32.8 g
Λιπαρά 45.3 g
Υδατάνθρακες 46.1 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.1 g
Νάτριο 1522.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων