Manti vegan

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 3ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto Manti
  • di farina
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    260 g
Ripieno
  • di ceci bianchi, in scatola scolati
    265 g
  • di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • prezzemolo a foglia liscia, fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di semi di cumino
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
Salsa allo yogurt
  • di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • spicchi d'aglio
    2
  • di yogurt vegano
    500 g
  • di sale alle erbe
    2 cucchiaini
Cottura Manti e salsa alla paprica e menta
  • di margarina vegana e un po' di più per ungere
    120 g
  • farina di grano per l'infarinatura
  • di acqua
    500 g
  • di salsa di pomodoro turca
    100 g
  • di paprica nobile dolce
    4 cucchiaino
  • di menta fresca le foglioline lavate e asciugate, tagliata a striscioline
    10 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 565 kcal / 2366 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 78 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 2049 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων