Rösti vodese à la Papet Vaudois

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 1000 g di patate, a pasta gialla densa cotte e sbucciate, del giorno prima
  • 3 cucchiai di burro chiarificato
  • 2 ¼ cucchiaini di sale
  • 20 g di olio vegetale
  • 350 g di porri a fette (circa 1 cm)
  • 150 g di panna intera
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 100 g di acqua bollente

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 porzioni

Νάτριο 3684.5 mg
Πρωτεΐνη 29.8 g
Θερμίδες 8632.6 kJ / 2063.2 kcal
Λιπαρά 116.3 g
Φυτικές ίνες 29.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 61.2 g
Υδατάνθρακες 240.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων