Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan burgers
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
linseeds (flaxseeds)40 g
-
shelled walnuts80 g
-
fresh portobello mushrooms cut into quarters225 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters225 g
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and fry20 g
-
cooked rice200 g
-
cannellini beans (400 g can), rinsed and drained1 can
-
panko breadcrumbs50 g
-
balsamic vinegar30 g
-
tamari30 g
-
smoked paprika½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
hamburger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise to taste
-
mustard vegan, to taste
-
letucce8 - 10 leaves
-
tomatoes sliced3
-
ketchup vegan, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
733.7 mg
Πρωτεΐνη
15.6 g
Θερμίδες
1744.8 kJ /
417 kcal
Λιπαρά
12.2 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
63 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Summer dahl
35min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Palak paneer
1h 15min
Chhole (chickpea curry)
35min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Hearty lentil chilli
50min
Bang bang broccoli
3h 25min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min