Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan burgers
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
linseeds (flaxseeds)40 g
-
shelled walnuts80 g
-
fresh portobello mushrooms cut into quarters225 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters225 g
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and fry20 g
-
cooked rice200 g
-
cannellini beans (400 g can), rinsed and drained1 can
-
panko breadcrumbs50 g
-
balsamic vinegar30 g
-
tamari30 g
-
smoked paprika½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
hamburger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise to taste
-
mustard vegan, to taste
-
letucce8 - 10 leaves
-
tomatoes sliced3
-
ketchup vegan, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
417 kcal /
1744.8 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
12.2 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Νάτριο
733.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Veggie and Vegan
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Spinach dumplings with tomato ragout
1ωρ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Paneer makhani
45 λεπτ.
Cheese soufflés
30 λεπτ.
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 λεπτ.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.