Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan burgers
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
linseeds (flaxseeds)40 g
-
shelled walnuts80 g
-
fresh portobello mushrooms cut into quarters225 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters225 g
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and fry20 g
-
cooked rice200 g
-
cannellini beans (400 g can), rinsed and drained1 can
-
panko breadcrumbs50 g
-
balsamic vinegar30 g
-
tamari30 g
-
smoked paprika½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
hamburger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise to taste
-
mustard vegan, to taste
-
letucce8 - 10 leaves
-
tomatoes sliced3
-
ketchup vegan, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
733.7 mg
Πρωτεΐνη
15.6 g
Θερμίδες
1744.8 kJ /
417 kcal
Λιπαρά
12.2 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
63 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPalak paneer
1 Std. 15 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Fatayer with cheese and mint
2 Std. 15 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Vegan bolognese
50 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min