Συσκευές & Αξεσουάρ
Curry Fish Head
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
-
fish head cut in halves, cleaned (see tips)1000 - 1200 g
-
curry powder70 g
-
salt adjust to taste3 ½ tsp
-
tamarind pulp35 g
-
water1050 g
-
fresh red chillies deseeded7
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
shallots150 g
-
garlic5 cloves
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
galangal10 g
-
fresh ginger10 g
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
torch lily (bunga kantan) bud only, cut in slices1
-
cooking oil70 g
-
fresh coconut milk100 g
-
tomatoes cut in quarters500 g
-
laksa leaves (daun kesum)2 - 3 sprigs
-
sugar adjust to taste30 g
-
ladies' fingers stems removed, sliced in halves15
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
979.4 mg
Πρωτεΐνη
25.3 g
Θερμίδες
1688.1 kJ /
403.5 kcal
Λιπαρά
23.8 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
25.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
There is always Room at our Table
36 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1h 10min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Steamed fish with green mash
50min
Thai Fishcakes
1h 10min
Paella
30min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min