Creamy coconut chicken curry (open cooking)

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)
    400 g
  • garlic clove
    1
  • fresh ginger
    10 - 15 g
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)
    1 - 2
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • tandoori paste (see Tips)
    90 g
  • tomato paste
    30 g
  • water
    100 g
  • almond meal (see Tips)
    20 g
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • sea salt
    1 tsp
  • coconut cream
    90 g
  • fresh coriander leaves only, torn into pieces, to garnish
    6 sprigs

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 261.7 kcal / 1095 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 14.6 g
Υδατάνθρακες 14.1 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.7 g
Νάτριο 851.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων