Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan bolognese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Vegan cheese substitute
-
cashews85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
sea salt½ tsp
Sauce
-
red kidney beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves3
-
celery cut into pieces100 g
-
carrot cut into pieces150 g
-
brown onion cut in eighths1
-
red wine100 g
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
tomato paste50 g
-
dried Italian herbs¼ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pasta vegan (see Tip)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1434.9 mg
Πρωτεΐνη
13.6 g
Θερμίδες
1452.8 kJ /
347.2 kcal
Λιπαρά
15.4 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
36.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRicotta and spinach crespelle "cake"
40 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Pulse and pumpkin curry
30 λεπτ.
Ala hodi (Potato curry)
40 λεπτ.
Silverbeet and mushroom calzone
2ωρ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Broccoli stem falafel
25ωρ. 40 λεπτ.
Butternut mac and cheese
45 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.