Pencas de acelga rebozadas y crema de acelgas

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 1 manojo de acelgas (aprox. 900-1000 g)
  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 2 - 4 pellizcos de sal
  • 250 g de agua
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de harina de trigo
  • 2 huevos
  • aceite para freír

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 428 kcal / 1789 kJ
Πρωτεΐνη 10.7 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 34.8 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 681.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων