Συσκευές & Αξεσουάρ
Kimchi Tofu Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1405.2 mg
Πρωτεΐνη
13.5 g
Θερμίδες
868.1 kJ /
207.5 kcal
Λιπαρά
11.2 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
16.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScallops with pea purée
25 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 λεπτ.
Asian-style mussels
30 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 λεπτ.
Ginger Scallion Fish Slices
Καμία βαθμολογία
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 λεπτ.
Shrimp and Grits
1ωρ. 50 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.