Συσκευές & Αξεσουάρ
"Moussaka" bowl
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
eggplant (approx. 500 g), cut into cubes (2 cm)1
-
sea salt plus extra to season1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
water100 g
-
canned whole tomatoes (400 g)1 can
-
tomato paste30 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lamb mince broken into pieces500 g
-
Greek feta100 g
-
dried oregano to sprinkle
-
potato (approx. 250 g), cut into cubes (1 cm)1
-
Greek yoghurt150 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, to serve (optional)2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
988.5 mg
Πρωτεΐνη
36 g
Θερμίδες
2951.8 kJ /
705.5 kcal
Λιπαρά
48.3 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.1 g
Υδατάνθρακες
33.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Savvy suppers
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and spicy beef short ribs with polenta
4 h 25 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 h 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 h 20 min
Mexican pulled pork
28 h 10 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 h 15 min
Steak tartare
10 min
Beef Burgundy
1 h 45 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 h
Cabbage rolls
1 h 50 min
Risotto bolognese
45 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min