"Moussaka" bowl

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • eggplant (approx. 500 g), cut into cubes (2 cm)
    1
  • sea salt plus extra to season
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    40 g
  • onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • water
    100 g
  • canned whole tomatoes (400 g)
    1 can
  • tomato paste
    30 g
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lamb mince broken into pieces
    500 g
  • Greek feta
    100 g
  • dried oregano to sprinkle
  • potato (approx. 250 g), cut into cubes (1 cm)
    1
  • Greek yoghurt
    150 g
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, to serve (optional)
    2 sprigs

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 988.5 mg
Πρωτεΐνη 36 g
Θερμίδες 2951.8 kJ / 705.5 kcal
Λιπαρά 48.3 g
Φυτικές ίνες 7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.1 g
Υδατάνθρακες 33.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων