Makaron shirataki (konjac) z ricottą i indykiem

4.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • 200 g makaronu shirataki (konjac)
  • 40 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
  • 1 ząbek czosnku
  • 5 g liści bazylii, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 100 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości pokrojonego na 2 cm kawałki
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 75 g sera ricotta podzielonego na kawałki
  • ¼ łyżeczki soli plus dodatkowa ilość do gotowania
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 816.7 mg
Πρωτεΐνη 37.3 g
Θερμίδες 2067.2 kJ / 494.1 kcal
Λιπαρά 27.9 g
Φυτικές ίνες 7.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.8 g
Υδατάνθρακες 28.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων