Vieira con parmentier de ibérico y Pedro Ximénez

4.0 4 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • 100 g de aceite de girasol
  • 150 g de vino Pedro Ximénez
  • 1 hueso de jamón ibérico
  • 400 g de agua
  • 500 g de patatas peladas en dados de 1,5 cm
  • 380 g de nata
  • 1 pellizco de sal en escamas
  • 1 - 2 cucharada de aceite de oliva
  • 8 vieiras con coral abiertas transversalmente
Montaje
  • 4 - 8 lonchas de jamón ibérico

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 1729.6 mg
Πρωτεΐνη 43.6 g
Θερμίδες 4041 kJ / 965 kcal
Λιπαρά 71.3 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 29.1 g
Υδατάνθρακες 32.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων