Ataditos de rosbif con pimientos

Ataditos de rosbif con pimientos

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ.
8 raciones

Υλικά

Cocción de carne y verduras
  • de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
    900 - 1000 g
  • de agua
    800 g
  • de pimiento amarillo en tiras de 5 mm de ancho x 10 cm de largo
    200 g
  • de pimiento rojo en tiras de 5 mm de ancho x 10 cm de largo
    200 g
  • de pimiento verde en tiras de 5 mm de ancho x 10 cm de largo
    200 g
  • de puerro en tiras de 5 mm de ancho x 10 cm de largo
    100 g
Salsa de mostaza
  • de mantequilla
    50 g
  • de mostaza de Dijon
    3 cucharadas
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
Ataditos de rosbif
  • de queso cremoso
    50 g
  • de mostaza
    30 g
  • de cebollino fresco
    1 ramillete

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 343 kcal / 1437 kJ
Πρωτεΐνη 28.3 g
Λιπαρά 22.8 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.6 g
Νάτριο 709.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων