
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi (Cheese dumplings)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
50 pieces
Υλικά
Cheese filling
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)600 g
-
brown onion (approx. 1), cut into quarters150 g
-
salted butter50 g
-
semolina2 tsp
-
quark cheese (see Tips)500 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 tsp
Dough
-
warm water plus extra for sealing and boiling250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
warm water for boiling
-
sea salt1 - 2 pinches
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
onion diced for garnishing180 g
-
fresh chives (προαιρετικό πεδίο) finely chopped for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
130.9 mg
Πρωτεΐνη
2.6 g
Θερμίδες
412 kJ /
98.5 kcal
Λιπαρά
4.5 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polish cuisine: Dinner and sides
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Rajma (kidney bean curry)
45 λεπτ.
Hearty minestrone with herb gremolata
40 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Rendang curry
30 λεπτ.
Black bean enchiladas
1ωρ. 20 λεπτ.
Tempeh bolognaise
30 λεπτ.
Sweet and sour tempeh
50 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Broccoli mustard pasties
1ωρ. 55 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.