
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Burgundy
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into halves250 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh thyme1 sprig
-
olive oil20 g
-
shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)200 g
-
beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)800 g
-
plain flour1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
carrots cut into slices (5 mm)400 g
-
red Burgundy wine250 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
button mushrooms brushed clean and cut into halves200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1149.4 mg
Πρωτεΐνη
36.4 g
Θερμίδες
1270.7 kJ /
302.6 kcal
Λιπαρά
9.1 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

French cuisine: Dinner and sides
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Turkey rissoles and kale slaw
30 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
All-in-one chicken dinner
50 Min
Chicken with capsicum
45 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Chicken jalfrezi
1 Std. 50 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min