Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Burgundy
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into halves250 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh thyme1 sprig
-
olive oil20 g
-
shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)200 g
-
beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)800 g
-
plain flour1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
carrots cut into slices (5 mm)400 g
-
red Burgundy wine250 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
button mushrooms brushed clean and cut into halves200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1149.4 mg
Πρωτεΐνη
36.4 g
Θερμίδες
1270.7 kJ /
302.6 kcal
Λιπαρά
9.1 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
French cuisine: Dinner and sides
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Mexican pulled pork
28h 10min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Steak tartare
10min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Cabbage rolls
1h 50min
"Moussaka" bowl
45min
Risotto bolognese
45min
Udon with chicken and mushrooms
50min