
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork fillet with mustard
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dry vermouth or Madeira wine75 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
brown onion cut into halves60 g
-
garlic clove1
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
hot English mustard1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
pork fillet cut into thin slices (1 cm)450 g
-
fresh mushrooms cut into slices100 g
-
crème fraîche2 tsp
-
cornflour2 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
229.5 kcal /
964.8 kJ
Πρωτεΐνη
27.8 g
Λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
3.7 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Νάτριο
900.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

French cuisine: Dinner and sides
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 λεπτ.
Crispy sticky sesame chicken
45 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Creamy honey mustard chicken
1ωρ.
Delish pesto nuggets
40 λεπτ.
Meatballs in tomato sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 λεπτ.
Everyone's favourite chicken curry
40 λεπτ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.