Pork fillet with mustard

4.1 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • dry vermouth or Madeira wine
    75 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • brown onion cut into halves
    60 g
  • garlic clove
    1
  • seeded wholegrain mustard
    2 tsp
  • hot English mustard
    1 tsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • sea salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • pork fillet cut into thin slices (1 cm)
    450 g
  • fresh mushrooms cut into slices
    100 g
  • crème fraîche
    2 tsp
  • cornflour
    2 - 3 tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing
    1 - 2 sprigs

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 885.3 mg
Πρωτεΐνη 18.5 g
Θερμίδες 1249.5 kJ / 298.6 kcal
Λιπαρά 18 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 12.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων