Makaron po liguryjsku

Makaron po liguryjsku

3.8 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Pesto
  • oliwy z oliwek
    200 g
  • ząbków czosnku
    5
  • bazylii, świeżej tylko liście (ok. 1 pęczek)
    10 g
  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    150 g
  • orzeszków piniowych
    50 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
Makaron
  • wody
    1200 g
  • soli
    2 łyżeczki
  • oleju
    1 łyżeczka
  • zielonej fasolki szparagowej, mrożonej lekko rozmrożonej, pokrojonej na ok. 4 cm kawałki
    300 g
    300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na ok. 4 cm kawałki
  • makaronu, suchego, typu penne rigate o czasie gotowania ok. 10 min
    300 g
  • ziemniaków pokrojonych w 2 mm plastry
    300 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 1081.8 kcal / 4528.5 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 71.5 g
Υδατάνθρακες 82 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.8 g
Νάτριο 1438.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων