Chipirones, morcilla y manzana

Chipirones, morcilla y manzana

3.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 raciones

Υλικά

Chipirones
  • 20 chipirones enteros frescos (aprox. 400 g)
  • 2 manzanas reineta (peladas, en cuartos y descorazonadas)
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 20 g de piñones
  • 500 g de agua
Salsa
  • 1 morcilla de cebolla sin piel (aprox. 100 g)
  • 1 sobre de tinta de calamar
  • 80 g de vino Pedro Ximénez
Montaje
  • 1 cucharada de harina
  • 100 - 150 g de aceite para freír
  • 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
  • 8 - 10 tallos de cebollino
  • 1 cucharada de sal en escamas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 208 kcal / 871 kJ
Πρωτεΐνη 7.5 g
Λιπαρά 17.58 g
Υδατάνθρακες 5.04 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων